Risia tjetër e iPhone 12 Pro, mund të masë gjatësinë e njerëzve - Gazeta Express

Risia tjetër e iPhone 12 Pro, mund të masë gjatësinë e njerëzve

Gazeta Express

26/10/2020 23:45

iPhone 12 Pro mund të masë gjatësinë e njerëzve.

Telefoni i ri i prezantuar së fundmi nga Apple është jashtëzakonisht i mirë si në perormancë, ashtu edhe nga mundësitë që ai ofron.

Një nga tiparet e reja në celularin më të fundit nga Apple ishte prezantimi i një sensori LiDAR.

Kjo lejon që kompjuteri të kuptojë dhe hartojë hapësirën, pasi ai mund të masë me saktësi formën dhe distancën midis gjërave.

Së pari hapeni aplikacionin Measure në iPhone 12 Pro (ose iPad Pro 2020, pasi edhe ai ka një sensor LiDAR). Pastaj sigurohuni që personi që po matni është plotësisht në kornizë. Në këtë pikë, aplikacioni Measure duhet të vërejë personin dhe t’ju japë gjatësinë e tij.