Rihanna me libër autobiografik - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

09/10/2019 0:46

Rihanna me libër autobiografik

Arte

Gazeta Express

09/10/2019 0:46

Rihanna do të publikojë një libër autobiografik. Këngëtarja planifikon të nxjerrë librin e titulluar “Rihanna” këtë muaj.

Fansat e yllit të muzikës do të kenë mundësinë të kenë në duart e tyre më shumë se 1000 imazhe në 504 faqe.

Disa nga fotot e saj nuk janë parë kurrë më parë dhe dokumentojnë jetën e Rihannës, që nga periudha para famës deri në ditët e sotme.

Ndërkohë vetë këngëtarja mezi po pret të publikojë librin.

“Jam e emocionuar të ndaj me ju këtë koleksion imazhe të pabesueshme. Po punojmë me librin për më shumë se 5 vjet dhe jam shumë e lumtur që më në fund po arrijë ta ndaj me ju të gjithë”, shprehet Rihanna.

Libri pritet të publikohet më 24 tetor./atsh