Remenskit i merret pasaporta dhe nuk mund të largohet nga Shkupi


Gazeta Express
10 Tetor 2019 16:01

Gjykata Penale informon se deputetes Frosina Remenski, e cila tashmë është e dyshuar në rastin “Reketi” do ti merret pasaporta dhe se do ta ketë të ndaluar lëshimin e qytetit të Shkupit. Remenska gjithashtu do të duhet që çdo javë të lajmërohet në Gjykatë. Masat e njëjta janë caktuar edhe për babanë e Bokit 13, Mile Jovanovski.

Te fundit


Kthehu lart