Rebelim në Australi, protestojnë nudo - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

12/10/2019 23:40

Rebelim në Australi, protestojnë nudo

Lajme

Gazeta Express

12/10/2019 23:40

Mbrojtësit e klimës kanë vijuar protestën e tyre në rrugët e Melbourne, Australi.

Aktivistët e “Extinction Rebellion” bllokuan madje edhe trafikun për të tërhequr vëmendjen për katastrofën klimatike.

Gjithashtu ata u zhveshën dhe në trupin e tyre kishin shkruan mesazhe të ndryshme.

Aksioni ishte paqësor, ndërsa policia qëndroi e tërhequr. Edhe protesta të tjera të tilla janë zhvilluar pa shumë rrëmujë.