Rastet më interesante kur plagët mbulohen me tatuazhe - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

03/08/2021 22:52

Rastet më interesante kur plagët mbulohen me tatuazhe

Fun

Gazeta Express

03/08/2021 22:52

Tatuazhi është një shenjë e përhershme ose projektim i bërë me pigmente të futura përmes shpimit në shtresën e sipërme të lëkurës.

Ato mund të jenë me shumë dhimbje pasi kalojnë nëpër një proces.

Lexo Edhe:

Pothuajse gjysma e njerëzve kanë tatuazhe, dhe pothuajse tre në katër janë penduar që i kanë bërë ato.

Më poshtë janë disa prej rasteve më interesante.