Rastet ku pronarët e shtëpive refuzuan të lëviznin - Gazeta Express

Rastet ku pronarët e shtëpive refuzuan të lëviznin

Fun

Gazeta Express

22/02/2021 10:45

Shitja e një shtëpie sigurisht është një vendim mjaft i vështirë.

Ka shumë që janë të lidhur emocionalisht me shtëpinë e tyre dhe të tjerë që nuk marrin para mjaftueshëm në këmbim për të njëjtën gjë.

Këtu janë disa raste të pronarëve kokëfortë të cilët nuk e kanë shitur shtëpinë e tyre për arsye të ndryshme.