Raportuesi për Shqipërinë humb vendin në Parlamentin Evropian - Gazeta Express

Raportuesi për Shqipërinë humb vendin në Parlamentin Evropian

Gazeta Express

26/05/2019 20:43

Pak orë pas mbylljes së votimeve për anëtarët e Parlamentit Evropian, duket se raportuesi për Shqipërinë Knut Fleckenstein, nuk do të jetë më eurodeputet.

Kut shkruan se do të donte që ta përfaqësonte edhe për 5 vite Hamburgun në BE, por duket se kjo nuk është e mundur.

“Në Hamburg kam biseduar vetëm me anëtarët, si dhe miqtë dhe miqtë e SPD-së. Rezultatet e para të zgjedhjeve evropiane janë zhgënjyese për mua. Unë do të doja të përfaqësoja edhe për 5 vjet, Hamburgun në BE. Por ajo që duket tani, nuk duhet të jetë.

Ne po presim rezultatet përfundimtare. Falënderimet e mia për ekipin, anëtarët e shumtë të përkushtuar të SPD-së që kanë bërë një fushatë të madhe me mua në kohën e tyre të lirë dhe gjithashtu shumë miq e mbështetës që më kanë mbështetur në javët dhe muajt e fundit”, shkruan ai.