Rama me policin nga Gjilani: Ja shqiptarët që ruajnë Zvicrën - Gazeta Express

Rama me policin nga Gjilani: Ja shqiptarët që ruajnë Zvicrën

Ballina

Gazeta Express

08/11/2019 11:57

Gjatë një vizite zyrtare në Zvicër, kryeministri Edi Rama poston video me një polici nga Gjilan, që punon për autoritetet vendore.

Rama shprehet se policit shqiptarë ruajnë jo vetëm Shqipërinë dhe Kosovën, por edhe Kombet e Bashkuara.

“Ja shqiptarët që ruajnë Zvicrën dhe siç ruajnë Kombet e Bashkuara, siç ruajnë dhe shumë vende të tjera. Nga Gjilani apo jo?

Të fala të gjithëve në Gjilan në Kosovë, në Shqipëri nga policia shqiptare e Zvicrës”, thotë Rama.