Ragmi Mustafa: Arifi s’është shkarkuar, Kuvendi Komunal ka humbur shumicën, Qeveria serbe e ka shpërndarë sipas ligjit

Kryetari i PDSh-së në Preshevë, Ragmi Mustafa e ka demantuar ish-kryetarin e Preshevës, Shqiprim Arifin që deklaroi sot se është shkarkuar jashtëligjshëm dhe në mënyrë arbitrare nga shteti serb. Mustafa tha se Arifi është shkarkuar sipas procedurave ligjore dhe se ai tash e nëntë muaj nuk e ka pasur shumicën në Kuvend. Gazeta Express Kryetari … Continue reading Ragmi Mustafa: Arifi s’është shkarkuar, Kuvendi Komunal ka humbur shumicën, Qeveria serbe e ka shpërndarë sipas ligjit