Ra nga ujëvara 15 metra e lartë, gruaja shpëton e gjallë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

11/09/2019 17:23

Me i fundit

Ra nga ujëvara 15 metra e lartë, gruaja shpëton e gjallë

Fun

Gazeta Express

11/09/2019 17:23

Një grua ia ka hedhur vdekjes, pasi ra nga ujëvara 15-metërshe dhe shpëtoi e gjallë.

Megjithatë, rënia nuk ishte edhe pa rrezik, duke e lënë Heather me 10 kocka të ndrydhura.

Ngjarja ka ndodhur në Honolulu të Hawaii-t, gjersa momenti është incizuar nga vetë viktima pas rënies aksidentale.

Përveç brinjëve, ajo i ka thyer edhe shpatullat si pasojë e rënies.

Ndiqeni videon më poshtë. 

Woman falls off a waterfall and survives

This woman fell down a 50-foot waterfall and SURVIVED! via ViralHog