Qyteti i braktisur që të fut frikën në palcë


Gazeta Express
31 Tetor 2019 1:31

Ish-qyteti i minierave të arit në Bodie ka gati 70 vjet që është braktisur.

Përpos faktit që në atë vend u mbyll miniera, banorët thuhet se e braktisën qytetin pasi aty ka pasur raportime për fantazma, transmeton Shqip.

Në këtë qytezë të braktisur ka ende pothuajse 200 struktura që qëndrojnë “në këmbë”, dhe vizitorët mund të enden nëpër rrugët e shkreta ose të eksplorojnë ndërtesa të tilla si kisha, shtëpi dhe disa ndërtesa të tjera publike.

Madje, shtëpitë kanë ende mobiljet e tyre, imazhet në mure dhe enët e shtruara.

Te fundit


Kthehu lart