QUINT kërkon pezullimin e rregullores së re të BQK që ndalon dinarin: Të diskutohet tutje në kuadër të Dialogut

Shtetet e QUINT’it kanë dalë më një reagim për rregulloren e re të BQK’së, e cila e përjashon dinarin për kryerjen e transaksioneve në Kosovë, duke shprehur shqetësimin e tyre për ndikimin e Rregullores te komunitetet me shumicë serbe. “Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara theksojnë se rregullorja e … Continue reading QUINT kërkon pezullimin e rregullores së re të BQK që ndalon dinarin: Të diskutohet tutje në kuadër të Dialogut