Qeveria propozon rritje 10% të pagave në arsim - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

07/10/2019 16:57

Me i fundit

Qeveria propozon rritje 10% të pagave në arsim

Ballina

Gazeta Express

07/10/2019 16:57

Qeveria sot ka propozuar 10% rritje të pagave për të punësuarit në sektorin e arsimit. Vendimi u morr pas takimit mes Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës në prani edhe të kryeministrit Zoran Zaev, njofton Zyrtare.com

Derisa nga Qeveria e cilësuan si rritje hisotrike këtë propopzim, Nedellkov nga SASHK theksoi se propozimi  do të prezantohet në Këshillin e SAHK-ut, pastaj do njoftojnë nëse pranojnë propzimin e Qeverisë ose jo.