Qentë “masakrojnë” qytetarin në qendër të Bulqizës - Gazeta Express

Gazeta Express

22/05/2019 22:18

Qentë “masakrojnë” qytetarin në qendër të Bulqizës

Gazeta Express

22/05/2019 22:18

Ish- kryeministri Sali Berisha poston një video nga qyteti i Bulqizës.

Në të shihet sesi një tufë qensh i turren një qytetari në mes të ditës.

Qentë e rrugës janë kthyer në shqetësim në mjaft qytete të Shqipërisë.

“Ne Bulqize qente te rrezikojne dhe jeten!”, shkruan Berisha.