Qeni nuk dëshiron t’ia presin thonjtë, “i bie të fikët” - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

18/10/2019 13:23

Qeni nuk dëshiron t’ia presin thonjtë, “i bie të fikët”

Fun

Gazeta Express

18/10/2019 13:23

Qentë janë krijesa plot me befasi, përveç që dinë të jenë besnik, ata dinë të jenë shpeshherë edhe qesharak dhe të lezetshëm.

Këtë na ka dëshmuar një qen i cili nga mosdëshira për t’i prerë thonjtë, është shtirur sikur po i bie të fikët.

E po të gjithë e dimë që shpeshherë prerja e thonjve mund të jetë e mërzitshme, por jo vetëm për njerëzit. Reagimi i këtij qeni tregon pikërisht atë se sa i bezdisshëm mund të jetë ky proces, shkruan Lajmi.net.

Po flasim për një video e cila është bërë virale, ku shihet një qen me reagimin e tij qesharak teksa dikush po tentonte t’ia priste thonjtë.

Video për më shumë. 

overdramatic dog faints while a lady tries to cut its nail – 1067380

To license this content click here and use “RM1” code at checkout https://www.jukinmedia.com/licensing/view/1067380