Puna për lulishten nxjerr në sipërfaqe eshtra


Gazeta Express
11 Korrik 2019 12:42

Punimet në lulishten “Shën Maria” në qytetin e Korçës kanë nxjerrë në sipërfaqe disa eshtra.

Dyshohet se eshtrat janë të varreve të vjetra ortodokse.

Vetë banorët thonë se me herët në këtë lulishte pranë kishës kanë qenë varrezat e qytetit.

“Nuk është hera e parë që dalin eshtra në sipërfaqe. Është e patolerueshme të lihen aty dhe e sigurt që më pas i hedhin në kanal. Është mosrespekt i të ndjerëve”, shprehen banorët.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart