Provoni të shani Zuckerbergun në Facebook dhe ja çfarë do t’ju ndodhë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

14/11/2019 10:01

Provoni të shani Zuckerbergun në Facebook dhe ja çfarë do t’ju ndodhë

Fun

Gazeta Express

14/11/2019 10:01

Nëse jeni të pakënaqur me Facebook dhe punonjësit e tij dhe kërkoni ta shfryni inatin me komente apo postime në rrjetin social, më mirë të mos e bëni.

Shefi i Facebook, Mark Zuckerberg, ka instaluar një sistem, i cili kap të gjitha kritikat, duke përfunduar kështu në lisën e zezë.

Sipas asaj që raporton CNBC, menjëherë profili juaj do të kontrollohet nga grupet e inteligjencës. Për të hyrë në listën e zezë mjafton shumë pak, një sharje në drejtim të Zuckerberg apo punonjësve të kompanisë.

Në vëzhgim merren edhe ish-punonjësit në raste të veçanta. Sipas Facebook, kjo ndodh për të ruajtur sigurinë e stafit.