Provon ta hap birrën me iPhone, por shikoni çfarë i ndodh


Gazeta Express
6 Maj 2019 15:43

Ky është momenti kur një burrë provon ta hapë birrën me iPhone-in e tij, duke e thyer pjesën lartë të celularit në shishen e dytë.

Aksidenti ndodhi në Cai Rang, Can Tho, Vietnam, kur një grup shokësh dolën për të pirë birrë.

Pasi nuk mund ta gjente hapësin e birrës, njëri nga shokët nxori iPhone dhe provoi ta hapte birrën me të, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon:

Te fundit


Kthehu lart