Proper Pizza vjen me “Drive Thru 24h” - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/10/2019 9:36

Me i fundit

Proper Pizza vjen me “Drive Thru 24h”

Lajme

Gazeta Express

14/10/2019 9:36

Për herë të parë Proper Pizza vjen me pikën e saj me të re “Drive Thru” dhe Delivery e cila punon 24h.

Kjo pikë do t’u mundësojë të gjithë atyre të cilët shpejtojnë pa dalë nga makina ta marrin picën më të shijshme të Properit, ndërsa ata të cilët dëshirojnë komoditet dhe një ambient fantastik kanë mundësinë të shërbehen brenda restorantit.

Proper Pizza është biznes që merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave që nga viti 2001-2002 dhe është brendi i parë dhe i vetëm që është përhapur si brenda ashtu edhe jashtë kufijve të Kosovës. Koncepti ynë është i thjesht: kuzhinë e hapur për konsumatorët tanë, duke ofruar vetëm përbërësit më të mirë të mundshëm.

Proper Pizza ka për qëllim të ofrojë shërbimet më të mira dhe kualitetin e njëjtë për klientët tanë që frekuentojnë picerinë si dhe për ata që preferojnë dërgesat ne shtëpi.

Instagraminstagram.com/properpizza.drivethru/
Facebook: facebook.com/properpizza.drivethru/
YouTube:
 https://www.youtube.com/watch?v=q2iPCPZLLZo