Prokuroria në Bullgari: Mister i madh, mungon një person nga aksidenti

Zëdhënësja e kryeprokurorit të Bullgarisë, Siika Mileva ka treguar se është takuar në spitalin “Pirogov” me një nga shtatë të mbijetuarit, i cili i ka treguar se si e kishte thyer xhamin e pasmë të autobusit dhe se si kanë shpëtuar 8 persona. Por Mileva thotë se në autobus ishin gjetur 44 trupa, ndërsa të … Continue reading Prokuroria në Bullgari: Mister i madh, mungon një person nga aksidenti