Prokurorët e PSP-së kthehen në punë


load
Gazeta Express
12 Gusht 2019 10:10

Prej sot në Gjykatën Penale duhet të vazhdojnë seancat gjyqësore për lëndët e Prokurorisë Speciale Publike. Sipas paralajmërimit, në ueb faqen e tyre ka të caktuara seanca gjyqësore për lëndën Titanik, e cila ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore. Për këtë lëndë ka të caktuar seancë edhe më 14 gusht të mërkurën dhe të premten më 16 gusht. Për këtë javë seancë në gjykatë do të ketë edhe për lëndën e PSP-së -T.N.T. për rrënimin e kompleksit “Kosmos” të Fiat Canoskit.

Seancat vazhdojnë sipas rrjedhës gjyqësore e cila filloi më 15 korrik, ndërsa vazhdon në periudhën kur përmes edicionit të internetit të gazetës italiane “La Verita” ishin publikuar biseda të incizuara mes Bojan Jovanovski (Boki 13) dhe Jordan (Orce) Kamçev, për rastin “Reket”, ndërsa në të cilat përmendeshin Katica Janeva dhe Lile Stefanova e cila e udhëheq lëndën “Perandoria” ndërsa në të cilën është i dyshuar biznesmeni Jordan (Orce) Kamçev.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart