Produktet Kosovare nisen për në SHBA!


Gazeta Express
10 Tetor 2019 21:12

Prodhuesit Kosovar kryesisht ushqimor sot filluan eksportin e parë për në SHBA nga Prishtina e drejt New Yorkut!

Siç kuptuam nga fotografitë dhe kompania shqiptaro-Amerikane FreshAlb ngarkimi i kontejnerëve me produkte Made In Kosova përfundoi sot në mëngjes dhe pritet që produktet të arrijnë në Amerike për disa javë. 
FreshAlb.com si një supermarket online shqiptar dhe kompani e distribuimit ka mision që të futë në treg sa më shumë produkte nga Kosova në tregun Amerikan.

Mbetet surprizë produktet që janë në këtë eksport pasi nuk janë zbuluar nga kompania FreshAlb.

Artikull i sponsorizuar

Te fundit


Kthehu lart