Problemet me orientim - Gazeta Express

Problemet me orientim

Fun

Gazeta Express

21/11/2019 12:32

Që në momentin kur dilni nga hapësira ku jetoni, ajo që ju pret është orientimi për tek vendi ku jeni nisur.

Për shumë kë kjo mund të jetë fare e lehtë, megjithatë për të tjerë orientimi paraqet problem të madh.

E një problem të tillë e ka aktorja e njohur, Shengyl Ismaili.

Ajo për emisionin #gjesi tregon për rastet e saja personale dhe sa të vështirë e ka të orientohet në jetën e përditshme.

Edhe ngacmimet nga shoqëria e saj nuk mungojnë, por që nuk shfaq ndonjë problem për aktoren.

Njohuritë për orientimin në vende të ndryshme janë të domosdoshme, andaj edhe vëmendja duhet të jetë e madhe në këtë aspekt./Albulena Demaku/