Probleme me veshkat, dhimbje koke, lodhje dhe humbje të imunitetit


Gazeta Express
11 Maj 2019 18:49

Çdo ditë mendja e njeriut përpunon informacione të shumta dhe trupi kryen mijëra veprime.

Të jetosh në këtë botë dinamike ka mundësi që njeriu edhe i injoron disa mesazhe që trupi i dërgon të ju.

Dhe pasojat mos komunikimit me trupin dhe reagimit ndaj këtyre sinjaleve mund të jenë drastike.

Më poshtë është një listë e simptomave që tregojnë se veshkat tuaja nuk funksionojnë siç duhet.

Nuk bëni gjumë të rehatshëm

Keni dhimbje koke, lodhje dhe humbje të imunitetit

Keni lëkurë të thatë

Ënjte të këmbëve dhe duarve

Keni dhimbje në fundshpinë

Tension të lartë të gjakut

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart