Pritet rrëzimi i qeverisë në Mal të Zi, Abazoviq me shqiptarët tjerë synojnë formimin e një qeverie të re

Me nismën e Lëvizjes Qytetare Ura në Mal të Zi të udhëhequr nga zëvendëskryeministri aktual, Dritan Abazoviq, sot pritet të rrëzohet qeveria aktuale në Podgoricë. Dritan Abazoviq tha të hënën se pret që të gjithë deputetët ta mbështesin rrëzimin e qeverisë aktuale dhe zgjedhjen e një qeverie të pakicës. Siç raporton gazeta më e vjetër … Continue reading Pritet rrëzimi i qeverisë në Mal të Zi, Abazoviq me shqiptarët tjerë synojnë formimin e një qeverie të re