Princesha, Zonja të Para dhe Kryeministre — Gratë më të fuqishme të planetit, siç nuk i keni parë ndonjëherë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

07/11/2019 19:27

Princesha, Zonja të Para dhe Kryeministre — Gratë më të fuqishme të planetit, siç nuk i keni parë ndonjëherë

Lajme

Gazeta Express

07/11/2019 19:27

Jemi mësuar t’i shohim princeshat, zonjat e parë apo kryeministres me rroba zyrtare në përputhje me statusin e tyre.

Por edhe ato kanë nevojë për të pushuar si të gjithë dhe si të gjithë ato kalojnë pushimet në plazh.

Gjëja më e bukur është se ato duken njësoj të mahnitshme me kostume të larjes dhe ja arrijnë të ruajnë edhe aty dinjitetin.

Ja disa foto ku gratë më të fuqishme të planetit shihen me bikini, si rrallë herë.

Ish-zonja e Parë e SHBA, Hillary Clinton
Zonja e Parë e SHBA, Melania Trump
Dukesha e Cambridge, Kate Middleton
Princesha Beatrice e York
Bashkëshortja e Princit të Monakos, Donna Beatrice Borromeo
Princesha e Hanoverit, Karolina
Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel
Princesha Stephanie e Monakos
Princesha Charlotte Casiraghi, Monako
Princeshë Maria-Olympia e Greqisë dhe Danimarkës
Princesha Sofia, Dukesha e Värmland
Princeshë Madeleine e Suedisë
Dukesha Meghan Markle