Princesha, Zonja të Para dhe Kryeministre, Gratë më të fuqishme të planetit, siç nuk i keni parë ndonjëherë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

08/11/2019 8:48

Princesha, Zonja të Para dhe Kryeministre, Gratë më të fuqishme të planetit, siç nuk i keni parë ndonjëherë

Ballina

Gazeta Express

08/11/2019 8:48

Jemi mësuar t’i shohim princeshat, zonjat e parë apo kryeministres me rroba zyrtare në përputhje me statusin e tyre.

Por edhe ato kanë nevojë për të pushuar si të gjithë dhe si të gjithë ato kalojnë pushimet në plazh.

Gjëja më e bukur është se ato duken njësoj të mahnitshme me kostume të larjes dhe ja arrijnë të ruajnë edhe aty dinjitetin.

Ja disa foto ku gratë më të fuqishme të planetit shihen me bikini, si rrallë herë.

Image

Ish-zonja e Parë e SHBA, Hillary Clinton

Image

Zonja e Parë e SHBA, Melania Trump

Image

Dukesha e Cambridge, Kate Middleton

Image

Princesha Beatrice e York

Image

Bashkëshortja e Princit të Monakos, Donna Beatrice Borromeo

Image

Princesha e Hanoverit, Karolina

Image

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel

Image

Princesha Stephanie e Monakos

Image

Princesha Charlotte Casiraghi, Monako

Image

Princeshë Maria-Olympia e Greqisë dhe Danimarkës

Image

Princesha Sofia, Dukesha e Värmland

Image

Princeshë Madeleine e Suedisë

Image

Dukesha Meghan Markle?