“Ti me buzë të fryme a e din që me të ra virusi t’i shfryn buzët”, vajza nga Prishtina ankohet se policja e ofendoi dhe ia shkuli flokët

Një qytetare nga Prishtina, Elona Mehmeti, është ankuar për një police e cila thotë se për shkak të mosmbajtjes së maskës, policja e ka ofenduar atë dhe ia ka shkulur flokët. Përmes një postimi në një grup në Facebook, Mehmeti pretendon se ishte duke dalë nga një dyqan, kur një police e ka ndalur atë … Continue reading “Ti me buzë të fryme a e din që me të ra virusi t’i shfryn buzët”, vajza nga Prishtina ankohet se policja e ofendoi dhe ia shkuli flokët