Plas në rrjetet sociale, kjo shenjë po gjendet tek të gjitha vajzat, çfarë po ndodh…? - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

01/11/2019 12:18

Plas në rrjetet sociale, kjo shenjë po gjendet tek të gjitha vajzat, çfarë po ndodh…?

Fun

Gazeta Express

01/11/2019 12:18

Një përdoruese e Twitter ka pyetur vajzat nëse kanë të njëjtën shenjë të vogël në kyçin e dorës së tyre dhe tani të gjithë po shpërndajnë fotografitë e njejta.

Gjithçka filloi kur një përdoruese në Twitter ka postuar disa fotografi të kyçeve të duarve të saj dhe disa personave të afërm të saj, pasi kanë zbuluar se të katërtat kanë nga një shenjë në mes të kyçit në të njejtin vend.

Ajo me këtë postim ka pyetur ndjkëset e saj nëse edhe ato kanë të njejtën shenjë.

Dhe, postimi mori përmasa në gjithë Twitterin, madje shumë shpejtë. Kjo pasi vajzat janë çuditur shumë kur kanë zbuluar se të gjitha kanë nga një shenjë thujase në vendin e njejtë