Petrol Company zgjeron rrjetin e Restauranteve “Be Happy”, tashmë mund ta gjeni edhe në Gjakovë. - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

20/08/2019 19:46

Petrol Company zgjeron rrjetin e Restauranteve “Be Happy”, tashmë mund ta gjeni edhe në Gjakovë.

Lajme

Gazeta Express

20/08/2019 19:46

Be Happy Restaurant është brend i ri i Petrol Company, i cili njihet për veçantinë e tij me një meny tëresisht bio dhe dietale.

Petrol Company deri tash ka hapur 4 restaurante të saj të brendit “Be Happy” në: Fushë Kosovë, Çagllavicë, Qyshk si dhe mbrëmë është bërë hapja e Be Happy-it në qytetin e Gjakovës pikerisht në pikën e saj n’Petrol Company. Ku me këtë rast Petrol Company organizoj një festë për bashkëpunëtorët, klientët e saj si dhe qytetarë të tjerë, duke ofruar ushqim dhe pije falas për të gjithë. Kjo ceremoni u bë me prani të Kryetarit të Komunës së Gjakovës z.Adrian Gjini dhe shumë fytyra tjera publike.

Shumë shpejt Petrol Company do të hapë “Be Happy” Restaurant edhe në piken e saj në Preoc.

Ftojmë të gjithë ata të cilët nuk kan shijuar ende ushqimet “Be Happy” Restaurant, ta vizitojnë “Be Happy-in” sepse me të vërtetë ka një meny unike.