Pesë orë pa drita për dy ditë, OSHEE njofton zonat e Tiranës që do të mbeten pa energji


Gazeta Express
21 Korrik 2019 23:38

Në disa zona  të Tiranës, në datat 22 dhe 23 korrik, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për rreth pesë orë, nga ora 09:00-12:00.

Njoftimi zyrtar u dha nga OSHEE, e cila sqaron se ndërprerja e energjisë bëhet për shkak të disa punimeve në rrjet, pasi po instalohet rrjeti i ri 20 kV.

Njoftimi i plotë:

Datat 22-23 KORRIK

Në vijim të investimit për Rikonstruksionin e Kabinave ku po instalohet rrjeti i ri 20 kV,në disa zona të Tiranës do të stakohet energjia  gjatë datave 22-23 korrik në këto zona

22 KORRIK
09:00-12:00
rruga “Oksana Budina”, rruga “Tasim Shehu”, rruga “Fitnete Rexha”, rruga “Tasim Shehu”, rruga “Xhafer Zelka”, rruga “Nikolla Lena”, rruga “Myslym Shyri”

11:00-13:00
rruga “Rrexhep Tarja”

09:00-15:00
zona Fushë Mëzez, zona “Misto Mame”

23 KORRIK
08:30-16:00
rruga “Gjin Bue Shpata”, pranë Stadiumit “Selman Stërmasi”

09:00-15:00
rruga “Loni Ligori” pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Joklin Persi”, pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Nikolla Tupe”, rruga “Vaso Pasha”, rruga “Ismail Qemali”, rruga “Brigada VIII”

09:30-15:00
rruga e Durrësit, rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

09:00-16:00
rruga “Fiqiri Basha” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Riza Cuka”

Te fundit


Kthehu lart