Përplasje titanësh mes krokodilit dhe anakondës 8 metra - Gazeta Express

Përplasje titanësh mes krokodilit dhe anakondës 8 metra

Fun

Gazeta Express

15/09/2019 15:34

Fotografitë e pabesueshme tregojnë një luftë midis një anakonde 8-metërshe dhe një krokodili në ujërat e ëmbla të një kënete të pyjeve të Amazonës.

Fotografi i jetës së egër, Kevin Dooley, 58 vjeç, ishte duke drekuar në ligatinat tropikale të Pantanalit, Brazil, kur u kthye dhe pa një anakondë të mbërthyer në një kaiman – një nga speciet më të vogla të krokodilit.

Dooley incizoi momentin kur anakonda shtrëngonte zvarranikun tjetër në atë mënyrë që t’ia thente këmbët atij, përpara se krokodili të arrinte ta kafshojë përsëri.

Sidoqoftë, anakonda arriti ta triumfojë duelin, duke e mbytur përfundimisht krokodilin.