Përmbytje nga reshjet e shiut në Gjakovë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

16/05/2019 13:38

Me i fundit

Përmbytje nga reshjet e shiut në Gjakovë

Lajme

Gazeta Express

16/05/2019 13:38

Të reshurat e fundit të shiut kanë shkaktuar përmbytje në komunën e Gjakovës.

Në fotografitë e dërguara në redaksinë e Klan Kosovës janë përmbytur disa lagje si: “Blloku i Ri”, rruga” Gjergj Fishta” dhe pjesa te segmenti i sapondërtuar i lumit Krena.

Sipas zëdhënësit të AKR-së në Gjakovë, Ali Tafarshiku, vërshimet te lumi Krena janë bërë si pasojë e punimeve që janë bërë dhe pakujdesisë gjatë ndërtimit të shtratit ndaj gypave të ujërave të zeza.