Përgjigjja brengosëse e suedezëve për vizat – kërkojnë të eliminohen rreziqet e sigurisë dhe migracionit

Në mekanizmat në kuadër të Këshillit Evropian janë duke u zhvilluar diskutime për vizat liberalizimit të vizave për qytetarët e Republikës së Kosovës. Çekia që kryeson me presidencën e BE-së është duke bërë përpjekje që të bind shtetet anëtare që të përkrahin Kosovën në procesin e heqjes së regjimit të vizave. Megjithatë ka disa shtetet … Continue reading Përgjigjja brengosëse e suedezëve për vizat – kërkojnë të eliminohen rreziqet e sigurisë dhe migracionit