Përfundon tubimi i serbëve në Mitrovicë, flet policia: Nuk pati incidente

Një grup serbësh janë mbledhur në Mitrovicën Veriore për të kundërshtuar mosmbajtjen e referendumit serb në Republikën e Kosovës. Policia ka konfirmuar për Express se tubimi i tyre ka përfunduar dhe aty nuk është shënuar ndonjë incident. Zëdhënsi i Policisë Rajonale të Mitrovicës, Besim Hoti, tha se tubimi ka zgjatur rreth gjysmë ore. “Nuk ka … Continue reading Përfundon tubimi i serbëve në Mitrovicë, flet policia: Nuk pati incidente