Përfshihet nga flakët mali në Borsh, zjarrfikësit e kanë të pamundur të ndërhyjnë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

13/08/2019 22:16

Përfshihet nga flakët mali në Borsh, zjarrfikësit e kanë të pamundur të ndërhyjnë

Ballina

Gazeta Express

13/08/2019 22:16

Një zjarr i madh ka përfshirë zonën turistike të Borshit, në Sarandë. Mësohet se zjarri ka përfshirë disa zona kullote në mal, mes Borshit dhe Piqerasit.

Por, për shkak të terrenit të vështirë zjarrfikësit nuk mund të ndërhyjnë për të vënë flakët nënkontroll.

Dyshohet se kanë qenë vetë banorët të cilët kanë djegur kullotat, por flakët më pas kanë dal jashtë kontrollit të tyre.