Përdoruesit e tabletave dhe iPad-ve do të kenë përvoja të reja me zhvillimin e teknologjisë për shpejtësinë e internetit


Gazeta Express
19 September 2019 15:31

Përdoruesit e tabletave dhe iPad-ve më në fund gjetën një mënyrë për të përmirësuar në mënyrë drastike shpejtësinë e tyre të internetit dhe për ta shijuar atë në maksimum, raporton emisioni #gjesi në T7.

Ndonjëherë interneti ka shpejtësi shumë të ngadaltë gjatë ditës, duke e bërë pothuajse të pamundur që të kryeni funksione të ndryshme në internet. Për fat të mirë, ka përfundimisht një zgjidhje.

Duhet vetëm një pajisje e thjeshtë por gjeniale për t’i dhënë fund kësaj dhe shumë problemeve të tjera të bezdisshme të internetit.

Një ish-inxhinier, i cili punon me vite për një nga ofruesit më të mëdhenj të internetit në Gjermani, erdhi me këtë ide për të zgjidhur këtë çështje.

Ai gjithmonë e dinte që njerëzit paguajnë çmim të plotë për shërbimin që ndonjëherë mezi funksionon, dhe që operatorët e internetit e kontrollojnë këtë proces. Zgjidhja e tij ishte të krijonte një pajisje që do rriste gamën e internetit dhe shpejtësinë përreth shtëpisë.

Ai donte që ajo të ishte sa më e thjeshtë që të jetë e mundur, në mënyrë që çdokush, madje edhe ata që kanë më pak njohuri për teknologjinë, të jenë në gjendje ta përdorin atë. Pas ditëve të përpjekjes, ai më në fund arriti rezultatin e tij të dëshiruar dhe e quajti atë “WifiBooster”.

Pra, “WifiBooster” vë në dukje sinjalin tuaj ekzistues, përmirëson karakteristikat e tij dhe pastaj transmeton internet tashmë të amplifikuar përmes të gjitha pengesave që ai takon gjatë rrugës, qoftë muret e betonit apo dyshemetë e shumëfishta.

Te fundit


Kthehu lart