Pendarovski në takim me MASIT


Gazeta Express
20 Gusht 2019 10:00

Presidenti Stevo Pendarovski sot do të realizojë takim me udhëheqësin e Odës ekonomike të teknologjive informatike dhe kompjuterike MASIT, prej nga do t’i prezantojnë gjendjen dhe sfidat në industrinë e TIK në vend.

Në takimin e punës janë paralajmëruar fjalime të presidentit Pendarovski dhe kryetares së Këshillit drejtues të MASIT Aneta Antova Pesheva.

Është paraparë edhe prezantim i shkurt për MASIT dhe industrinë TIK nga ana e Anita Nikova, drejtoreshë ekzekutive e MASIT.

Te fundit


Kthehu lart