Pastori kontrovers i cili “shëron” SIDA’n dhe kancerin duke spërkatur me insekticide


Gazeta Express
8 Gusht 2019 23:03

Një pastor afrikan ka ngjallur reagime të shumta për shkak se pretendon se shëron pacientët e sëmurë me kancer dhe me SIDA përmes spërkatjes me insekticide.

Ky pastor jeton në Afrikën e Jugut, cilësohet mjaftë kontrovers për shkak të metodave të çuditshme të cilat i përdor për shërimin e sëmundjeve vdekjeprurëse.

Lethebo Rabalago, e quan veten profet, dhe përdor insekticide të quajtura “Doom” dhe i spërkat njerëzit në sy dhe në pjesë të ndryshme të trupit. Pretendon se mund të shërojë sëmundje të ndryshme duke përfshirë edhe kancerin dhe SIDA’n.

Ai jeton në provincën në Limpopo ku edhe predikon metodat e tij kontroverse, transmeton Gazeta Express.

Doom prophet’s antics anger many

Te fundit


Kthehu lart