Pasi të lexoni mbi rrezikun që ju kanoset, do hiqni dorë përfundimisht nga përdorimi i kufjeve


Gazeta Express
10 Korrik 2019 7:31

Kufjet janë një nga objektet që kohët e fundit janë bërë të pandashme për secilin nga ne. Pavarësisht funksionalitetit dhe argëtimit që ofrojnë, ato janë në gjendje edhe të cenojnë shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Një burrë i moshuar hyn në restorantin luksoz dhe i shërben kamarierja më e mirë. Por pas asaj që ndodhi, pronari e shkarkoi nga puna

Sipas studimeve të fundit rezulton se personat që përdorin kufje në baza ditore kanë 40% më shumë baktere sesa ata që nuk e bëjnë një gjë të tillë.

Otorinolaringologët vlerësojnë se çdo tingull jo-natyral që futet në vesh nga mjedisi i jashtëm mund të dëmtojë seriozisht jo vetëm aftësinë e të të dëgjuarit, por edhe të shkaktojë kokë-dhimbje të rënda.

Ky aksesor i smartfonëve njihet për numrin e madh të mikrobeve që posedon, për shkak të mungesës së higjienës ndaj tyre.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart