Pasi pinë ujë në lumin Drin, një lopë ngordh të tjerat sëmuren - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

05/09/2019 11:48

Pasi pinë ujë në lumin Drin, një lopë ngordh të tjerat sëmuren

Lajme

Gazeta Express

05/09/2019 11:48

Një person në fshatin Dobrushtë të Prizrenit ka informuar se gjedhet e tij pasi kanë pirë ujë në lumin Drin, njëra prej tyre ka ngordhur dhe tjerat janë sëmurë.

Dyshohet se kjo ka ardhur si pasojë e ndotjes së lumit.

Njësitet përkatëse policore, inspektorët komunalë dhe shoqata e peshkatarëve kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin, njofton Policia.