Pas dhunës, Vrajolli zgjidhet kryetar i LDK'së në Mat - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

16/06/2019 19:56

Pas dhunës, Vrajolli zgjidhet kryetar i LDK’së në Mat

Ballina

Gazeta Express

16/06/2019 19:56

Sherif Vrajolli është zgjedhur kryetar i nëndegës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në lagjen “Mati”, në Prishtinë.

Pas përleshjes fizike në mes anëtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin zgjedhor në Mat, Sherif Vrajolli është zgjedhur kryetar i kësaj nëndege.

Ndërsa nënkryetar është zgjedhur Kreshnik Hoxha.

Sipas raportimeve, përleshja e sotme ka ndodhur në mes përkrahësve të Hazir Borovcit dhe të Arban Abrashit.