Parlamenti danez shpërthen në të qeshura, gjatë deklaratës së kryeministres për elefantët e cirkut - Gazeta Express

Parlamenti danez shpërthen në të qeshura, gjatë deklaratës së kryeministres për elefantët e cirkut

Fun

Gazeta Express

11/10/2019 12:41

Gjatë fjalimi në sesionin parlamentar të 3 tetorit, kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, ka shpëthyer në të qeshura, ndërsa po tregonte një histori me elefantë.

Historia kishte të bënte me katër elefantë të cirkut, të blerë nga qeveria daneze në shtator, për t’u siguruar atyre një dalJe të rehatshme në pension.

Ramboline, Lara, Djunga dhe Jenny, janë elefantët e fundit të cirkut në vend dhe Ministria e Ushqimit dhe Peshkimit tha që pranoi aplikimet për një shtëpi “pleqërie”, për kafshët.

Qeveria daneze do të diskutojë një projekt-ligj të ri për të ndaluar të gjitha kafshët e egra në cirk.

Danish PM gets the giggles during statement on circus elephants

Denmark’s Prime Minister Mette Frederiksen roared with laughter in the parliament session on October 3. … Let the pictures do the talking | subscribe to No Comment channel: https://www.youtube.com/c/nocommenttv?sub_confirmation=1