Paralajmërohet përsëri rritje e pagës minimale


Gazeta Express
21 Gusht 2019 21:05

Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi paralajmëron rritje të konsiderueshme të pagës minimale si dhe paga më të larta për të gjithë të punësuarit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Këtë informacion ministri Bekteshi e ka njoftuar nëpërmjet profilit të tij në fejsbuk duke bërë të ditur se gradualisht po realizojnë përcaktimet e tyre programore për standard më të mirë të jetës për të gjithë qytetarët e vendit.

Në mbledhjen e fundit të qeverisë u soll vendimi që të ketë rritje të pagave mujore edhe në arsimin fillorë,të mesëm dhe arsimin e lartë për 5%.Ndërkohë ministri Bekteshi edhe dje ishtë në krye të detyrës duke realizuar takime intenzive me palën kosovare për zgjidhjen e çështjes së barierave për disa produkte të caktuara të cilat pritet deri ne fund të javës që vjen të hiqen plotësisht.

Te fundit


Kthehu lart