Paralajmërimi: Mos përdoni telefonin në WC, rrezikoheni nga kjo sëmundje - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

04/10/2019 7:55

Me i fundit

Paralajmërimi: Mos përdoni telefonin në WC, rrezikoheni nga kjo sëmundje

Ballina

Gazeta Express

04/10/2019 7:55

Të qenit i lidhur në telefonin tuaj, sigurisht nuk është një tipar i pazakontë këto ditë.

Dhe në këto kohë moderne, pavarësisht nëse nuk e pranojmë publikisht apo jo, të gjithë e marrim telefonin tonë në WC për të ndihmuar në kalimin e kohës.

Por, ky zakon mund t’ju shkaktojë probleme serioze shëndetësore, kanë paralajmëruar mjekët.

Në veçanti, ata thonë se kjo mund t’ju japë hemorroide.

Problemi mund të burojë nga ulja për një kohë të gjatë, e më pas pozicioni duke mbajtur telefonin.