Pamjet video, si i trafikon shqiptari 12 sirianë në një makinë - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

27/09/2020 20:59

Pamjet video, si i trafikon shqiptari 12 sirianë në një makinë

Shqiperi

Gazeta Express

27/09/2020 20:59

Janë publikuar pamje të një rasti të trafikimit të plot 12 emigrantëve sirianë të cilët janë futur në një makinë që mban 5-6 persona. Pamjet vijnë nga Elbasani dhe në një moment shoferi shqiptar e ndalon makinën e tij Volkswagen për të nxjerrë nga aty plot 12 emigrantë sirianë.

Kjo për arsyen se një patrullë e policisë po e ndiqte makinën pasi kishte zbuluar trafikun. Shqiptari është kapur tashmë, ndërsa më poshtë mund të shihni pamjet e një fenomeni që shpesh e më shumë po ndodh në Shqipëri./Express