Pamje nga punimet në Arenën Kombëtare - Gazeta Express

Sport

Gazeta Express

16/10/2019 23:55

Pamje nga punimet në Arenën Kombëtare

Sport

Gazeta Express

16/10/2019 23:55

Punimet te “Arena kombëtare” në kryeqytet janë duke vazhduar me intensitet të lartë.

Pas shtrimit të fushës dhe testimit të ndriçimit, tani është duke iu dhënë dora e fundit në pjesën e jashtme.

Synimi është që stadiumi të jetë gati për ndeshjen e nëntorit midis Shqipërisë dhe Francës.