OSHEE: Nesër dhe pasnesër në Tiranë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 18:06

OSHEE: Nesër dhe pasnesër në Tiranë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Ballina

Gazeta Express

12/06/2019 18:06

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar qytetarët e Tiranës se në disa zona të kryeqytetit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të rikonstruksioneve në disa kabina. Zonat e prekura janë si më poshtë për ditën e nesërme dhe të pasnesërme:

13 qershor


09:30-15:00
Rruga “Androkli Kostallari” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Haxhi Hysen Delliu”

09:00-15:00
Rruga e Dajtit, rruga “Muhamet Deliu”

09:00-16:00
Rruga “Pandi Dardha”, rruga “Andrea Mano”, rruga “Njazi Meka”

09:00-13:00
Rruga “Ali Jonuz Frasholli”, rruga “Ymer Beqiri”

10:00-14:00
Rruga Ram Sadrija”, prane rruges “5 Maji” pjesërisht, rruga “Abedin Cici, rruga “Gani Strazimiri”

14 qershor


09:00-15:00
Kodër Mëzez pjesërisht, Fushë Mëzez pjesërisht, rruga “Mine Peza”, rruga “Sitki Cico”

09:30 deri 15:00
Rruga e Dibrës pjesërisht, rruga “Thanas Ziko” , rruga “Mehmet Brocaj”

09:00-16:00
Rruga “Pandi Dardha”, rruga “Jorgo Plaku”

04:00-16:00
Rruga “Fuat Toptani”, rruga “Mahmut Daci” pjesërisht, tek Vilat Gjermane