OMG, çka ka ndodhë me KFC?! - Gazeta Express

OMG, çka ka ndodhë me KFC?!

Lajme

Gazeta Express

06/09/2019 19:09

A ke thonë najherë “kisha hongër diçka po spo di çka me çka me kombinu?” Ekipa e KFC’s ka mendu për të njejtin problem dhe ka vendosë me lodhë kokën për juve. Oferta më e fundit e KFC’s në shikim t’parë duket e komplikume, por kur e kqyrë pak më hollësisht e she që qëllimi i ofertës është që me u lodhë t’u hongër, dhe jo t’u vendos çka me hongër. KFC kësaj oferte ja ka vendosë emrin OMG, edhe është e vërtetë që OMG ki me thonë kur e shikon për herë të parë. E qysh mos me thonë Ohh my God kur për 2.99€ e merr;

  • – 1 Crunch Burger me Crispy Strip të përgatitur me recetën sekrete nga KFC, plus 
  • – 4 Hot Wings, plus
  • – një pako patate Wedges

PLUUSSS

  • -1 pije.

Seriozisht nuk e di çysh po kanë llogari! Ne e kemi kalkulu këtë ofertë, nëse i merr krejt kto sene veç e veç, të kushton 4.95€. Krejt në fund, e kuptuam që kësaj ofertës, KFC j’a kish japë edhe mundësinë me marrë 1 Milkshake për 0.99€, kur çmimi origjinal i Milkshake-it në KFC është 1.49€. 

Po… Smundet gjithçka me shku mirë në jetë. N’këtë rast, gjëja e keqe në këtë ofertë është që KFC’ja ka vendosë me mbajtë ofertën në treg vetëm për 8 javë dhe me datë 31 Tetor 2019 me e largu prej meny’së. Kshtu qe, ata që janë avanturista dhe dëshirojnë me provu këtë ofertë, duhet mu ngut sa ska shku koha.