Nuk kishte masa të sigurisë, komuna e dënon me 500 euro investitorin dhe punëkryesin - Gazeta Express

Gazeta Express

28/10/2020 12:10

Nuk kishte masa të sigurisë, komuna e dënon me 500 euro investitorin dhe punëkryesin

Gazeta Express

28/10/2020 12:10

Drejtori i Inspekcionit në Prishtinë, Adonis Tahiri, ka njoftuar se sot ka gjobitur një investitor dhe një punëkryes me nga 500 euro masi nuk kanë respektuar vendimin për vendosjen e masave të sigurisë.

Tahiri tha se mosrespektimi i vendimeve është i dënueshëm.

“Masat e sigurisë në vendpunishte janë obligative. Mosrespektimi i vendimeve është i dënueshëm!

Gjobë për investitorin – gjobë për punëkryesin!”, tha ai./IndeksOnline/